Activiteiten en jaarvergadering KBO Zundert

ZUNDERT - In de winterperiode gaan de activiteiten gewoon door ondanks koude dagen, sneeuw en ander ongemak voor de mensen. De senioren en ouderen van nu hebben vroeger veel strengere winters meegemaakt. Zij moesten soms onder barre omstandigheden en weinig middelen de winter door zien te komen.

De winterperiode wordt ook traditioneel gebruikt om de plannen voor het lopende jaar voor te leggen en vast te stellen en om te kijken en te bespreken wat er het afgelopen jaar gebeurd is. Ook wordt er gesproken over, wat kan er nog beter of anders, wat heeft alles gekost en kunnen we het komend jaar alles nog betalen. Ook de hoogte van de contributie wordt vastgesteld.

Al deze punten en nog vele andere zaken worden in de jaarvergadering aan de leden voorgelegd. Het bestuur legt verantwoording af aan de leden en er worden besluiten genomen. Het zal u duidelijk zijn dit is een belangrijke vergadering voor de vereniging, die over alle leden gaat en het bestuur.

Wij verzoeken u om 25 februari in uw agenda te zetten en om bij deze jaarvergadering aanwezig te zijn.

Bingo: maandag 11 februari en 11 maart, start 13.30u in het Wapen van Zundert. Gezellige bingomiddag met een hapje en een drankje, mooie prijzen gekocht en samengesteld door Toos Cockx en Riet Daems-Backx. Het wordt steeds drukker op onze middagbingo, dat is ook fijn voor de organisatie.

Wandelen: maandag 18 februari en 4 maart, start 13.30u vanaf de Willaert. Zijn er vragen bel even onze wandelcoach Cees Bruijns 06-20586750. Lopen is zeer gezond zeker in de winterperiode. Hebt u belangstelling loop als proef eens een keertje mee.

Koersballen: Iedere dinsdag in de Willaert start 13.45u. Voor informatie kunt u bellen naar 076-8500553.

Sjoelen: Iedere dinsdag sjoelen in het wapen van Zundert, aanvang 13.30u. Voor informatie bel de organisator Hilda Frijters 076-5974593.[l]