Kippenpan.nl/van Beers-Son

ZUNDERT - Afgelopen zaterdag zijn de punten verdeeld tussen Kippenpan.nl/van Beers-Son en La Plaza Hoensbroek.

Ton de Hoon begon zijn wedstrijd tegen Benoit Ramaekers; beide mannen kwamen niet in hun spel en raakten in de eerste 10 beurten slechts 3 keer de bal echt goed, tussenstand 4-2. Ze poedelden beide nog meerdere malen, totdat Benoit in de 20e beurt een mooie serie van 6 maakte . Vanaf dat moment haalde Benoit regelmatig zijn puntjes. Ton bleef poedelen en maakte slechts enkele keren een carambole. Eindstand na 40 beurten 18-35.

Op de andere tafel speelde Mark Havermans tegen Mathy Monnissen. Mark ging erg goed van start, met daarbij een serie van 7. Mathy reageerde een paar beurten later met een serie van 6. Beide spelers maakten er beide een erg spannende wedstrijd van met een stand van 21-18 halverwege. Ook hierna bleef het een gelijkopgaande partij. Mark, die een uitstekende partij speelde, kwam als eerste op 40 punten, Mathy kreeg in de nabeurt nog de kans er een gelijk spel van te maken, wat hem echter niet lukte. Eindstand 40-38 in 45 beurten.

Na de pauze was het de beurt aan Danny Geysen tegen Roy Zielemans en Lennart Schrauwen tegen Paul Wallerand. Danny had een vliegende start, beginnende met 6 en nogmaals 6 in de derde beurt. Na 7 beurten had hij al 23 caramboles op het scorebord staan, waar Roy achterbleef met slechts 3 caramboles. Terwijl Danny regelmatig bleef scoren, kreeg Roy niets meer uit zijn keu. Eindstand na 24 beurten 40-10. Geweldige partij Danny ! Op de andere tafel kwam Paul beter uit de startblokken dan Lennart, na 10 beurten stond het 6-10 in zijn voordeel. Paul wist de voorsprong uit te breiden tot 10-18 in 16 beurten. Naarmate de wedstrijd vorderde, wist Lennart de achterstand te verkleinen tot 20-23 in 22 beurten, dicht bij elkaar dus. Toen Lennart vervolgens 7 beurten poedelde, kon Paul het verschil weer groter maken om de winst te pakken met 28-35 in 38 beurten. Eindstand 4-4.

De volgende partij is wederom in het thuishonk Den Hoek tegen Arbo Industries op 2 maart. Uiteraard bent u van harte welkom om te komen supporteren. [l]