Aanmelden Grote Optocht der Banaonblussers is nog mogelijk

ZUNDERT - Met nog maar enkele weken op de kalender voordat carnaval losbarst, stromen de aanmeldingen voor de Grote Optocht op 2 maart in het Banaonblussersrijk rijkelijk binnen. Echter: meer aanmeldingen zijn altijd welkom.

Ook dit zijn allerlei creaties, versierde fietsen, wagentjes en wagens welkom. Geen tijd om een wagen te bouwen? Geen probleem! Ook loopgroepen maken van de Grote Optocht een bonte en vooral ludieke stoet. Uiteraard vallen de mooiste creaties dit jaar weer in de prijzen, uitgereikt door een vakkundige jury.

Let wel op het verloop van de optocht. Door een vertraging in de werkzaamheden aan de Molenstraat loopt die dit jaar een stukje anders dan normaal. De optocht slaat in de Molenstraat bij de Eikenlaan af en volgt de Beukenlaan (achter de Albert Heijn door) tot de terugkomst op de Markt waar burgemeester Leny Poppe - de Looff voor de laatste maal de sleutel van Zundert aan prins Bwoot d'n Jirst Banaon de Zevende zal overhandigen.

Opgeven kan nog tot een half uur voordat de optocht start om 14.00 uur (verzamelen vanaf 13:30 in de Katerstraat) of door een mailtje te sturen naar info@banaonblussers.nl graag met vermelding van de afmetingen. [l]