Achtmaal wint broodnodige punten

Achtmaal mocht afgelopen zondag zich revancheren van de 3-1 nederlaag vorige week in Dordrecht, tegenstander Noordhoek. De wedstrijd begon i.p.v. vorige week gewoon om half 3 en ook hing er een prachtig zonnetje boven het sportpark aan de Buntweg in Achtmaal.

De wedstrijd begon rommelig en het wedstrijdbeeld was duidelijk, lange ballen en veel duels.Na 5 minuten was het Noordhoek dat voor het eerst op de goal van Achtmaal schoot, makkelijke prooi voor Roy Nouws.De eerste corner van Achtmaal is gelijk raak na een kleine 6 minuten, Janno Elst nam de corner, waar de Keeper moeite mee had en de bal valt bij de 2de paal binnen 1-0.Direct hierna koptte Jesper Jochems uit een vrije trap over.Voor de Noordhoek werd de eerste corner hoog over de goal geschoten.Hierna gebeurde er een tijdje niets.Totdat Janno na een geweldige actie van Jacky Mertens bijna de 2-0 maakte.Achtmaal kreeg via Dave Schoenmakers de kans om op 2-0 te komen, 1 op 1 met de keeper werd door de keeper gewonnen.Kort hierna kreeg Alex Luca een perfecte voorzet van Michael van Aert, Alex nam hem in een keer op de slof, net over.Net voor rust kreeg Noordhoek een grote kans op de 1-1, maar Roy pareerde knap.

Na rust kwam Noordhoek fel uit de kleedkamer. Dit resulteerde in een aantal kansen, maar wederom stond Roy op zijn plek.Ook Achtmaal kreeg in de 2de heft kansen; na goed doorzetten van Janno kregen Dave, Stijn Antens en Janno kansen om te scoren, gescoord werd er echter niet.Noordhoek krijgt een kwartier voor tijd nog grote kansen op de 1-1, maar ook hier werd niet uit gescoord.

De wedstrijd eindigde in een 1-0 en kon Achtmaal de broodnodige punten bijschrijven.

Wissels: 60ste minuut: Stijn Antens voor Jacky Mertens. 75ste minuut: Niek van Oijen voor Janno Elst. 90ste minuut: Niek Elst voor Dave Schoenmakers.