Seizoensopening RTC Zundert

ZUNDERT - In tegenstelling tot vorige zondag, toen er ruim 20 leden aanwezig waren om een winterritje te maken, is er zondagmorgen niemand komen opdagen en de oorzaak zal niet carnaval zijn geweest zijn maar wel de overvloedige regenval.

De weersomstandigheden stonden in schril contrast met de voorgaande week. Zo waren er op woensdagmiddag meer dan 30 fietsers aanwezig om een rit te maken. Dat gebeurde dan ook in drie groepen.

Zo reed de A groep met 16 man een rit via Ossendrecht en de polder richting Rilland Bath naar Woensdrecht en de B groep met 11 man via Bergen op Zoom naar Moerstraten.

Programma woensdagmiddag

Vanaf nu is er voor zowel de A groep als de B groep een programma opgesteld voor deze woensdagmiddagen. Maar ook de C groep rijdt dan een ritje. Ook niet-leden zijn welkom om deel te nemen doch zij dienen zich uiteraard aan te passen aan de instructies van de leden van RTC Zundert. Iedere woensdag vertrek om 13.00 uur vanaf De Valk in Wernhout.

Opening seizoen

Dan wordt a.s. zondag het seizoen officieel geopend. Iedere groep rijdt een eigen rondje en men keert dan terug naar De Valk om hier samen wat te drinken.[l]