Muziekvereniging Wernhout Vooruit.
Muziekvereniging Wernhout Vooruit. Marielle Lodders

Triple Concert samenwerking van drie muziekverenigingen

WERNHOUT - Zaterdag 16 maart zal muziekvereniging Wernhout Vooruit samen met accordeonvereniging Con Amore uit Zundert en het variatieorkest van de Roosendaalse muziekvereniging een concertavond verzorgen.

Het zal een mooie avond worden die al om 19.30 uur van start gaat in het gemeenschapshuis Wierenbos aan de Diepstraat 12 in Wernhout. De zaal zal vanaf 19.00 uur geopend zijn voor publiek.

Muziekvereniging Roosendaal

Het variatieorkest van muziekvereniging Roosendaal staat onder leiding van dirigente Wendy Bellens. Het orkest speelt een breed repertoire. Je wordt hierbij uitgedaagd door diverse muziekstijlen, waarbij het traditionele blaasmuziek repertoire zeker niet vergeten wordt. Het orkest kenmerkt zich door een goede balans tussen populaire en klassieke werken, gebracht voor een breed publiek.

Muziekvereniging Wernhout

Dit zijn ook de eigenschappen die gelden voor het orkest van muziekvereniging Wernhout Vooruit dat onder leiding staat van Jan Aernouts. Beide orkesten bestaan voor het grootste gedeelte uit blaasinstrumenten en percussie.

Con Amore

Het accordeonorkest van Con Amore staat onder leiding van Jan Hubert Janssens. Wie Con Amore al eerder heeft gehoord of gezien weet dat het orkest van alle markten thuis is. Van klassieke muziek, pop- en rocknummers tot moderne, eigentijdse composities. Als orkest weet de accordeonvereniging er altijd een mooi geheel van te maken. De drie orkesten zullen er samen een geslaagde muzikale avond van maken. We hopen u als publiek te mogen verwelkomen.[l]