VVR wint van SAB

RIJSBERGEN - Na een gelijkwaardig begin krijgt VVR wat meer grip op de wedstrijd en noteert de eerste kansen.

Na 22 min. valt de openingstreffer. Na een aanval over de rechterflank wordt de bal door Simon bij de 2e paal gelegd. Robert kan de bal controleren en legt prima af op de vrijstaande Joris die binnen kan schieten, 0-1. In de 31e min. de enige echte kans voor SAB in de 1e helft. Na een aanval door het centrum van de VVR-verdediging verschijnt een aanvaller van SAB 1 op 1 met Bram, die met zijn voeten de doelpoging tot corner verwerkt. In de 42e min. nog een vrije trap voor SAB op 25 meter van het doel. Deze wordt bij de 2e paal uitverdedigd waardoor de rust wordt bereikt met een 0-1 voorsprong voor VVR.

VVR komt na rust goed uit de kleedkamer. In de 47e min. wordt een vrije trap vanaf de linkerflank door Maarten laag ingeschoten en valt plotseling voor de voeten van Sjors, die net naast tikt. 2 Min. later is het wel raak. Gilberto blijft sterk aan de bal en kan Joris wegsturen over de rechterflank. Hij haalt de achterlijn en legt prima af op Robert die in de verre hoek raak schiet, 0-2. In de 56e min. valt de aansluitingstreffer voor SAB. Na een aanval over de linkerflank belandt de bal bij de 2e paal en wordt terug gelegd op een vrijstaande SAB-speler die in de verre hoek binnen kan schieten, 1-2. Het laatste kwartier van de wedstrijd drukt VVR definitief door. In de 78e min. legt Yoran een bal prima achter de verdediging van SAB waardoor Joris 1 op 1 richting de keeper kan gaan, maar net buiten de 16 m gestopt wordt middels een overtreding. Vrije trap voor VVR en rood voor de speler van SAB. Joris schiet de vrije trap zelf beheerst langs de muur binnen, 1-3. In de 80e min. kan VVR na een corner voor SAB vanuit de omschakeling in de aanval. Jolan kan opkomen tot in de 16-meter van SAB en ziet zijn schot via de binnenkant van de paal terug het veld in stuiteren. VVR houdt balbezit en via Yoran en Robert belandt de bal wederom bij Jolan die vanaf 11 meter op een SAB-speler schiet. De afvallende bal wordt door Maarten alsnog binnen geschoten, 1-4.

Na 86 min. eindigt een aanval VVR met een schot van Joris voorlangs het doel van SAB. In de 89e min. valt de 1-5 als een aanval over meerdere schijven door Tobias wordt afgerond.