Bijeenkomst Café Brein Zundert

ZUNDERT - Volgende week donderdag, 28 maart, is het de vierde donderdag van de maand en dat betekent dat op die dag er weer een Café Brein gaat plaatsvinden. Deze keer een reguliere bijeenkomst, zonder speciale sprekers of gasten.

Café Brein is een ontmoetingsplek voor personen die op enige wijze betrokken zijn bij NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) en beoogt voor iedereen die zich daar aangesproken bij voelt een laagdrempelige plek te zijn waar men elkaar kan spreken, elkaars ervaringen kan delen en, naast het gewone portie gezelligheid, ook van elkaar kan leren.

NAH staat voor de gevolgen van een CVA, een hersentumor, een ongeval, MS, Parkinson of een andere aandoening waardoor hersenletsel is ontstaan. De bijeenkomsten van Café Brein zijn niet enkel toegankelijk voor NAH-cliënten, maar ook voor mantelzorgers, familieleden en anderen die zich bij het onderwerp betrokken voelen.

Zoals gewoonlijk vindt Café Brein plaatst in Brasserie Proeftijd (v/h De Roskam) aan de Molenstraat in Zundert. De parkeerplaats is vanwege de herinrichtingswerkzaamheden aan de Molenstraat via de omleidingsroute gewoon bereikbaar.

Cafe Brein begint om 15.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Zoals altijd is ook deze keer de toegang gratis en is het eerste kopje koffie voor rekening van de organisatie, die als Burgerinitiatief door de gemeente Zundert wordt ondersteund.[l]