Wernhout verliest nipt van GSJ/ODS

WERNHOUT - Wernhout heeft op eigen veld met 0-1 verloren van GSJ/ODS uit Dordrecht. De onfortuinlijke winnende goal van de bezoekers viel in de tachtigste minuut.

De thuisploeg begon fel aan de wedstrijd en won veel tweede ballen. Dit resulteerde in een licht veldoverwicht voor de thuisploeg, maar echt grote kansen konden niet worden genoteerd. Ook GSJ/ODS creëerde weinig in de eerste helft.Na de thee hadden beide ploegen wel kansen om de score te openen. Zo kopte de ingevallen Maikel goed door op Mathieu, waardoor laatstgenoemde één-op-één kwam met de Dordtse sluitpost. Het schot van Mathieu spatte uiteen op de paal. Een aantal minuten later was het wederom Mathieu die met een goede actie zijn directe tegenstander passeerde. Ditmaal probeerde de rechtsbuiten het in de andere hoek. Helaas voor Wernhout ging het schot voorlangs. Vrijwel uit het niets wisten de bezoekers de enige treffer van de middag te noteren. Een hoge bal kwam in de kluts voor de voeten van de spits, die feilloos binnenschoot, 0-1. Na deze goal zette Wernhout opnieuw aan. Dit resulteerde twee minuten later in de gelijkmaker. Maikel scoorde op zeer fraaie wijze met een boogbal. Helaas keurde de goed fluitende leidsman het doelpunt af wegens vermeend hands. Toen het laatste fluitsignaal klonk was er duidelijk teleurstelling op de Wernhoutse gezichten. Het algemene gevoel was dat er meer viel te halen, maar Wernhout stond met lege handen.

Aanstaande zondag speelt Wernhout om 14:30 uur thuis tegen NSV uit Nispen.

JO17-1-MOC’17 JO17-4 12.30

MO17-1-Baronie MO17-2 13.00 (in Zundert)

Speler van de week

Tijdens de wedstrijd Wernhout 1-NSV 1, zal Thijs Hereijgers de speler van de week zijn. Wij verzoeken de Fam. Hereijgers om 12.45 uur op het voetbalveld aanwezig te zijn. [l]