Sprundel maatje te groot voor Achtmaal

ACHTMAAL - Nadat in de ochtend alle wedstrijden waren afgelast bij V.V. Achtmaal, werd er om 14.30 uur toch afgetrapt. De wedstrijd Achtmaal 1-Sprundel 1 ging door.

Sprundel nam meteen de leiding en had veel de bal.Achtmaal had moeite met de wind, maar Erik Bink wist na 15 minuten toch in het 16 meter gebied van Sprundel te komen en er een corner uit te halen. De bal wordt hoog over geschoten. Daarna volgde er meerdere kansen voor Sprundel, met 10 minuten voor tijd een schot die net op de paal beland, waardoor Achtmaal goed weg komt. Achtmaal herpakt de wedstrijd en weet er steeds meer uit te komen. Net voor rust wordt Nick neergelegd, penalty voor Achtmaal. Helaas mist Michael de kans om op voorsprong te komen. Meteen erna een vrije trap voor Sprundel die wel tussen de doelpalen wordt geschoten, waardoor de ruststand op 0-1 komt.

In de tweede helft heeft Achtmaal de wind mee. Toch is het weer Sprundel die meer balbezit heeft. Een lange bal valt over en langs de verdediging, de spits van Sprundel schiet in de korte hoek raak. 0-2. Achtmaal weet nog wat goeie acties te maken, maar helaas niet tot scoren te komen. Terwijl Sprundel net voor tijd de score uit weet te breiden naar 0-3. De punten gaan dus mee naar Sprundel.

Volgende week neemt het team van John van Aert het op tegen Dioz, waar John volgend jaar hoofdtrainer zal zijn.