VVR speelt gelijk tegen HVV'24

RIJSBERGEN - Op zondag 24 maart stond de thuiswedstrijd tegen HVV’24 uit Hulst op het programma.

Na 15 minuten valt de openingstreffer. De spits van HVV kan te gemakkelijk de 16 meter indraaien en wordt gehaakt. De scheidsrechter legt de bal op de stip en de penalty wordt beheerst binnen geschoten. In de 19e minuut een vrije trap voor HVV op 20 meter van het VVR-doel. Deze wordt hard in de muur geschoten en in 2e instantie in de handen van Bram. Op slag van rust krijgt HVV nog een grote mogelijkheid om op een 2-0 voorsprong te komen. In de omschakeling kan over de rechterflank een aanval opgezet worden. Hierbij wordt uiteindelijk de linksbuiten helemaal vrijgespeeld, maar komt Bram in de 1 op 1 situatie als winnaar uit de bus en weet de bal met zijn voeten tot corner te verwerken.

Na de rust is het eerste kansje voor VVR. Een voorzet vanaf de rechterflank wordt door Robert voor het doel gekopt, waar Jolan net te kort komt zodat de bal uitverdedigd kan worden. In de 51e minuut krijgt de rechtsback van HVV zijn 2e gele kaart, waardoor HVV met 10 man komt te staan. VVR weet hier al snel van te profiteren als in de 57e minuut een corner door Sjors in de verre hoek wordt gekopt. In de 75e minuut wordt de wedstrijd tijdelijk stil gelegd na een opstootje tussen de HVV-trainer en de scheidsrechter. Na een korte afkoelingsperiode wordt de wedstrijd hervat en krijgt VVR direct weer een goede mogelijkheid. Een vrije trap wordt door Maarten scherp genomen en lijkt zonder dat iemand deze raakt direct het doel in te gaan. De keeper van HVV weet echter met een prima redding de bal uit het doel te houden.

De wedstrijd eindigt zodoende in een 1-1 eindstand.