Eindelijk gunstig fietsweer voor RTC Zundert

ZUNDERT - Tijdens de 3e zondag van het officiële seizoen waren de weersomstandigheden nu eens gunstig voor ons, weliswaar ’s morgens nog frisjes maar voor de rest goed fietsweer.

De A-ploeg heeft met 10 man een rit gereden met Zevenbergen als pauzeplaats. Men bereikte Zevenbergen via Rijsbergen, Effen, Liesbos, Prinsenbeek en Zevenbergse Hoek. Terug naar Wernhout ging het via Etten-Leur en Klein Zundert.

De B ploeg vertrok met 13 mannen en 1 vrouw voor een rit met bestemming Gilze. Men bereikte Gilze via Galder, Chaam en Alphen. Onderweg hier naar toe noteerde men 1 lekke band. Na de pauze is er via Bavel, Ulvenhout, Galderse Meren, Rijsbergen en Klein Zundert terug huiswaarts gefietst.

De C ploeg was met 6 man vertegenwoordigd en hebben een rit gereden naar Essen Hoek. Men bereikten deze plaats via De Maatjes, Achterhoek en de Kalmthoutse Heide. Na de koffie via Essen en Schijf terug naar huis.

Programma

Zondag 31 maart vermeld het programma voor de A ploeg een rit met Zondereigen als bestemming en voor de B ploeg staat hiervoor Wouwse Plantage als bestemming.

Voor alle ploegen is het vertrekuur nog 09.00 uur. Vergeet echter niet dat de zomertijd dan is ingegaan en men de klok 1 uur vooruit zal moeten zetten.[l]