FOTO HELEEN VERBURG
FOTO HELEEN VERBURG Foto: Heleen Verburg

Opening Teak en Wood in Zundert

ZUNDERT - Meubelzaak Teak en Wood opent komend weekend haar deuren in Zundert. En wel op een prachtige zichtlocatie die niemand kan ontgaan. Namelijk aan de rotonde waar je Zundert vanuit Breda en vanaf de snelweg binnenkomt.

DOOR HELEEN VERBURG

Zo'n elf jaar geleden ontstond Teak en Wood als een initiatief van Clemens Jansen en Art Voermans. Vanuit de loods van Voermans, in het buitengebied van Achtmaal, werden de teakhouten meubelen verkocht. Ondanks het gegeven dat de economie in die tijd niet bepaald goed draaide, kwam de meubelzaak toch tot bloei. Daarbij besteedden beiden van meet af aan veel aandacht aan online marketing: wie op internet via een zoekmachine zoekt naar teakhouten meubelen, komt binnen een enkele muisklik bij Teak en Wood uit. Door de enorme gedrevenheid van Jansen en Voermans groeide het bedrijf na verloop van een aantal jaren uit zijn jasje.

Uitbreiding

Na onderhandelingen met de Gemeente Zundert en de provincie Noord-Brabant, kreeg het bedrijf een ruime kavel aan de rotonde beschikbaar en konden de uitbreidingsplannen vorm krijgen. Met als resultaat dat er nu een ruime winkel met een grote opslagruimte, verdeeld over twee etages, beschikbaar is. De oppervlakte van het bedrijf groeit daarmee fors, waardoor Teak en Wood nu in een echte showroom het uitgebreide assortiment goed kan tonen. Voorheen werden er alleen teakhouten meubels verkocht maar nu is het assortiment veel breder. In de showroom kunt u nu complete woon- en/of eetkamers bewonderen. Alles in diverse maten, stoffen en kleuren.

Assortiment

De ondernemers vertellen enthousiast: "Wij verkopen veelal teakhouten meubels voor in huis. Het assortiment bestaat in eerste aanleg uit tafels, diverse wandkasten en dressoirs. Maar ook stoelen en banken zijn te koop en bijbehorende accessoires.' Naast het huiskamermeubilair kan het bedrijf ook maatwerk leveren. Bij Teak en Wood is de klant koning. "Neen verkopen is er bij ons niet bij", aldus Clemens Jansen. "Wij leveren maatwerk zoals de klant het wil". Klantgerichtheid en flexibiliteit hebben beide heren hoog in het vaandel staan.

Na de verkoop wordt er ook service geleverd, mocht er zich onverhoopt een probleem voordoen. In Nederland zijn er slechts enkele bedrijven, waaronder Teak en Wood, die zo gespecialiseerd zijn in teakhout en in zoveel verschillende vormen kunnen leveren. Alle meubels bestaan uit massief hout en zijn heel zwaar.

Opening

Op zaterdag 30 maart en zondag 31 maart zwaaien de deuren voor klanten en andere belangstellenden open. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. Tevens zijn er dan leuke acties van toepassing op diverse tuinmeubels. Na de opening zal het bedrijf altijd van woensdag tot en met zondag geopend zijn.[l]