Activiteiten KBO Klein Zundert

KLEIN ZUNDERT - De bijlage in de ONS van vorige week had nogal wat inhoud daarom misschien goed om er even op terug te komen.

Maar eerst terug naar hetgeen wat al weer voorbij is namelijk het rikconcours van 14 maart. Met een tafel minder dan gebruikelijk werden de nodige rondes afgewerkt en bleek dat de meest ervaren kaarters ook hier weer kwamen bovendrijven. Alle prijswinnaars waren deelnemers aan de wekelijkse soos in Levenslust. De conclusie is ook hier duidelijk dat veel oefenen wel degelijk een voorsprong geeft.

Jaarvergadering kring Zundert

Voor de jaarvergadering van kring Zundert hadden we via dit blad aangekondigd dat het laatste deel van de vergadering openbaar zou zijn. Helaas heeft niemand van deze mogelijkheid gebruik gemaakt en waren de deelnemers aan de vergadering de toehoorders voor het verhaal van Rob de Brouwer. Rob is zeer ervaren op het terrein van onze pensioenen en wist zijn toehoorders te boeien met zijn verhaal over de misvattingen over het stelsel. Zaken die op de achtergrond spelen en wij nooit te horen krijgen. Misschien moeten we volgende keer net voor de statenverkiezingen gaan zitten i.p.v. er achter. Maar we kennen onze plek en zullen dan ook niet komen met een stemadvies.

Komende activiteiten

Hofmans mode staat weer op de agenda voor komende donderdag, hopelijk heeft iedereen de Bode dan al gelezen anders is dit te laat

Ook de dagreis is voor de leden die alsnog willen opgeven te laat want hij zit vol. Aanmelden is niet meer mogelijk. We gaan met de deelnemers naar de bollenstreek en schiphol.

Waar nog enkele dagen beschikbaar zijn is voor de aanmelding van de meerdaagse reis. In de beschrijving die u ontvangen heeft staat vermeld dat tot 1 april kan worden aangemeld. Het verzoek is dan ook om deze datum aan te houden want ook hier is een goede belangstelling.

Dan nog de maandelijkse Bingo op 4 april. Daar is de belangstelling ook groot maar de zaal nog groter dus we kunnen nog meer gebruik maken van deze gezellige middag.

Is uw belastingaangifte al gedaan? Onze belastinginvulhulpen zijn er druk mee. Voor meer info kunt u terecht bij de voorzitter 06 51426438.[l]