KBO Zundert bestuur vernieuwd

ZUNDERT - Zoals vermeld in ons vorig artikel is het bestuur van KBO Zundert gewijzigd en vernieuwd. Nadat wij van onze secretaresse Pera Pronk op een waardige manier afscheid hadden genomen, was er een belangrijke functie vacant in ons bestuur en die moest opnieuw ingevuld worden. Omdat dit een van de sleutelfuncties is van onze vereniging was het belangrijk, dat hiervoor een persoon met kwaliteit en ervaring voor terug moest komen.

Wij menen deze gevonden te hebben in de persoon van Jos Deelen. Hij is geboren en getogen in Huijbergen en woont al 24 jaar in Zundert en is bekend met de Zundertse gemeenschap zeg maar dat hij het reilen en zeilen van ons dorp kent. Nu moeten wij, de leden van KBO Zundert hem nog verder leren kennen en wij hebben er alle vertrouwen in dat dit met Brabantse gemoedelijkheid gaat gebeuren.
Verder was de termijn van 3 jaar bestuursperiode van Piet Boot voorbij. Good old Piet Boot heeft zich gelukkig weer verkiesbaar gesteld voor een periode van 3 jaar. Deze twee namen, Jos Deelen en Piet Boot, zijn aan de leden in de algemene jaarvergadering van 25 februari 2019 voorgesteld door het bestuur. De aanwezige leden hebben met bijna algemene stemmen het vertrouwen gegeven aan deze kandidaten.
Wij feliciteren de gekozen bestuursleden en vertrouwen op een fijne samenwerking. Na deze verkiezing hebben we weer een compleet bestuur en kunnen we leiding geven aan instandhouding en verdere ontwikkeling van onze mooie vereniging KBO Zundert.

Activiteitenprogramma
Wandelen: Maandag 15 april met tussenstop, maandag 29 april is de laatste wandeltocht van dit seizoen, start 13.30u vanaf de Willaert. Hebt u vragen of wilt u meewandelen met een van onze prachtige tochten bel onze wandelcoach Cees Bruijns 0620586750.
Deze week hadden we een geweldig mooie wandeltocht, gestart vanaf de parkeerplaats bij de Bakkebrug, daarna over het spiksplinternieuwe fietspad langs de Aa of Weerrijs naar Rijsbergen. Hierna over de Kruispad naar “Alphons” ijsterras voor een aangeklede en goed verzorgde consumptie.Vervolgens langs camping het Oekeltje naar het oversteekvlot over de AA of Weerijs. Met dit vlot overgestoken en daarna over het fietspad terug naar de auto bij de Bakkebrug. Een geweldige ontmoeting met een stukje nieuwe recreatie. Compliment aan wandelcoach Cees Bruijns.
Fietsen: Het fietsseizoen gaat weer van start op maandag 13 mei, vertrek vanaf de Boerenbond, start 13.30u, bij slecht weer schuift de fietstocht op naar woensdag. Hebt u vragen bel onze ploegleider Jack Hereijgers 0765974417.
Koersballen: Iedere dinsdagmiddag is het koersballen in de Willaert, start 13.45u, voor informatie kunt u bellen naar Addy Crist 0652690920.
Sjoelen: Tot eind april iedere dinsdagmiddag sjoelen in het Wapen van Zundert, start 13.30u, voor informatie bel Hilda Frijters 0765974593.
Modeshow: Maandag 11 april in het Wapen van Zundert, aanvang 13.30u.
Bingo: Gezellige bingo op maandag 8 april en op maandag 6 mei, in het Wapen van Zundert, start 13.30u. We spelen 10 rondes met prachtige en lekkere levensmiddelen als prijzen. Het wordt een mooie middag in een fijne sfeer. [l]