Wandelevenement Zundert

ZUNDERT - Op zondag 14 april is het eindelijk weer zover. Dan organiseren wij onze 11e WEZ wandelingen. De te lopen afstanden zijn 6, 10, 15, 20 en 25 kilometer en we starten bij Boomkwekerij Frank Jochems B.V. aan de Eldertstraat 16. Tussen 8.00 en 9.30 uur kan er worden gestart voor de 20 en 25 km. Dit kan voor de 15 km tussen 8.00 en 11.00 uur. En tussen 8.00 en 12.00 uur kan men starten voor de 6 en 10 km.

Dat is lopend te doen maar u kunt ook gerust de fiets pakken, want het is net even meer als een kilometer van het centrum van Zundert. Voor de mensen die van ver komen zijn er natuurlijk voldoende parkeerplaatsen gereserveerd. De routes gaan overwegend door de bossen en landgoederen aan beide zijden van de Rucphenseweg aan de zuidwest kant van Zundert. De organisatie heeft er weer van alles aan gedaan om er een mooie wandeltocht van te maken.

Wij vragen u vriendelijk ons te helpen er een geslaagde dag van te maken. Een geslaagde dag is voor u een dag waarbij u van de natuur kunt genieten en heerlijk kunt ontspannen en voor ons is het een dag waarbij we ’s avonds voldaan kunnen terugzien op een goed verloop. Een dag zonder ongelukken e.d. waarbij we na afloop geen papier of andere vervuiling hoeven op te ruimen maar alleen onze routepijlen hebben weg te halen. Want we lopen echt in de natuur waar geen loslopende honden zijn toegestaan en waar we zorgvuldig mee dienen om te gaan.

Voor meer informatie bekijk onze website: www.wandelevenementzundert.nl of facebook-pagina. [l]