Project Windkracht 6 bij Wernhout Vooruit

WERNHOUT - Het waren drukke dagen voor muziekvereniging Wernhout Vooruit. Zondag 31 maart hebben we deelgenomen aan het Onderling Muziek Toernooi (OMT) van de gemeente Zundert dat werd gehouden in het Gouwe Hart in Achtmaal. Een succesvolle deelname deze keer voor de vereniging. Wernhout Vooruit is naar huis gegaan met de publieksprijs. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op!

Maandag 1 april stond meteen het volgende optreden weer op de agenda, Windkracht 6. Deze titel hoort bij een project over blaasmuziek dat de muziekvereniging samen met de basisschool heeft doorlopen. De kinderen uit groep vijf hebben in een aantal weken alles geleerd over blaasmuziek, instrumenten, slagwerk, harmonie, fanfare enz. Ze hebben geleerd over noten en ritmes en een aantal leuke liedjes ingestudeerd.

Muzikale kanjers
Maandag 1 april waren alle familieleden uitgenodigd om te komen kijken naar een mooi optreden van de muzikale kanjers uit groep 5! Samen met de muziekvereniging hebben ze laten zien wat ze allemaal geleerd hebben. Aansluitend aan het optreden mochten ook de instrumenten worden uitgeprobeerd. Natuurlijk werden alle instrumenten met veel enthousiasme getest. Dat vonden wij, als leden van de muziekvereniging, heel leuk om te zien. We willen er dan ook graag iedereen nog eens op attent maken dat je bij Wernhout Vooruit ook muzieklessen kunt volgen. Je mag zelfs eerst een paar gratis proeflessen nemen om te kijken of je het echt leuk vindt. Dit geld niet alleen voor de mensen die maandag 1 april aanwezig waren maar natuurlijk voor iedereen (jong en oud) die interesse heeft.
Kijk voor meer informatie op de website www.wernhoutvooruit.nl of neem contact op met één van de leden. [l]