AGENDA

Vrijdag 5 april

Oud papier inleveren

13:00 | Kennedyplein

Aankomend weekend is er weer de mogelijkheid om al uw oud papier, karton en boeken in te leveren op het Kennedyplein. De vrijwilligers helpen u graag bij het lossen en laden. Kent u iemand in uw omgeving die zelf niet in staat is om zijn of haar oud papier naar het Kennedyplein te brengen? Help diegene dan een handje, en neem ook zijn of haar oud papier mee. De opbrengst is namelijk voor het goede doel, te weten voor de Rijsbergse mensen met een beperking. Voor deze groep organiseren we diverse activiteiten en eens in de 3 jaar een korte vakantie. De inzameling op het Kennedyplein vindt plaats op: Aanstaande vrijdag 5 april van 13.00 uur tot 17.30 uur en zaterdag 6 april van 8.30 uur tot 11.30 uur (de volgende inlevering is op 3 en 4 mei). Namens het bestuur en de leden zijn wij jullie ontzettend dankbaar.

Zondag 7 april

Concert Van Goghkerkje

14:30 | Van Goghkerkje

Op zondag 7 april om 15.30 uur zal er in het Van Goghkerkje in Zundert weer een concert worden gehouden. We hebben een prachtig seizoen gehad. De concerten, met onder andere met een jongenssopraan en een modern pianoconcert, werden goed bezocht. Het concert door de beste leerlingen van De Nieuwe Veste is altijd weer verrassend en afwisselend. Door docent Jan Vos wordt van de muziek een mooi programma samengesteld. Iedereen is van harte welkom vanaf 15.00 uur en na afloop drinken we een kop thee of koffie en praten na met de muzikanten. Verdere informatie kunt u vinden op de website www.concerten-vangoghkerkje

Donderdag 11 april

Sam's kledinginzameling

13:00 | Dahliastraat

De Sam's kledinginzameling, georganiseerd door D'n Vrouwenbond Wernhout, voor mensen in nood, is dit jaar op donderdag 11 april, tussen 13.00 uur en 20.00 uur. Bij Annemiek Vermeiren, Dahliastraat 18 in Wernhout. Alle oude en versleten kleding, lakens, huishoudtextiel en schoeisel, kan ingeleverd worden. Het is voor een goed doel.