Mooie regionale bieren proeven op Bierfestival Zundert

ZUNDERT - Op zondag 14 april organiseert Objectieve Bierproevers Zundert (O.B.Z.) de tweede editie van Bierfestival Zundert. Bij dit festival staan regionale brouwerijen centraal. De brouwers zelf zijn aanwezig om hun bieren te laten proeven en de verhalen achter hun mooiste bieren te vertellen.

De tweede editie van het Bierfestival Zundert is op 14 april in de zaal van Het Wapen Van Zundert. We ontmoeten u graag tussen 13:00 en 19:00 uur. Om optimaal te proeven en genieten raden wij u aan om een festivalpakket te kopen. U krijgt dan een proefglas, 4 consumptiebonnen en een festivalboekje met daarin alle informatie over de brouwers en hun bieren. En natuurlijk kunt u stemmen op uw favoriete bier. Tijdens het festival zijn er ook lekkere hapjes te verkrijgen.

Merijn Dietvorst (Brouwerij Bliksem): “Het Bierfestival in Zundert is echt wel een uniek festival. Dit komt naar mijn mening door de grote club gedreven vrijwilligers, die er voor zorgen dat het voor de brouwer en bezoeker een heel aangenaam festival is. Tot in de puntjes geregeld en met een zeer divers aanbod aan speciaal bieren. Tijdens het festival kunnen de bezoekers stemmen op het lekkerste bier van het festival. Wat een leuke extra dimensie geeft. Nu hebben wij vorig jaar gewonnen dus helemaal onbevooroordeeld ben ik niet. Maar dat het een Bierfestival is waar onze brouwerij met groot plezier staat is iets wat zeker is!”

Meer informatie over het festival en O.B.Z. kunt u vinden op de facebookpagina van O.B.Z. en Bierfestival Zundert, of via info@bierproeverszundert.nl. [l]