Team Oaseboy's en GTST gezamenlijk als winnaars op de foto. FOTO ROBERT VAN GILS
Team Oaseboy's en GTST gezamenlijk als winnaars op de foto. FOTO ROBERT VAN GILS Robert v. Gils

Dubbelslag in heren winter tenniscompetitie De Leeuwerik

ZUNDERT - Zaterdag 6 april vond in De Leeuwerik in Zundert de prijsuitreiking plaats van de heren wintercompetitie 2018-2019. Een seizoen dat altijd start in oktober en begin april eindigt.

Afgelopen winter werd er voor het eerst in een poule gestart en halverwege na een gezellig onderling toernooi nogmaals tegen elkaar gespeeld. Een prima nieuwe opzet die lijdt tot vele spannende wedstrijden in de 2e ronde vanaf januari. Als dan ook nog eens min of meer de beslissing voor het kampioenschap pas valt op de laatste wedstrijddag kun je spreken van een succesvol seizoen.

Uit handen van Robert van Gils, competitie leider, ontvingen de winnaars een leuke trofee en een fles heerlijke rode wijn. Dat waren ditmaal in de poule zelfs twee teams.

Het team De Oaseboy’s behaalde de meeste wedstrijdpunten waardoor zij winnaar werden. Dit team bestaat uit: Donny Mutsters, Rogier v. Wijk, Rob Kruf en Henny Huijbregts. In de poule was er echter ook een team dat al zijn wedstrijden wist te winnen (men kan ook dan dus minder wedstrijdpunten hebben). Dit team: GTST met als spelers: Ad Neele, Ad Bastianen en Willem Neele kon zodoende ook een mooie trofee in ontvangst nemen.

Voor alle deelnemers werden vanaf 13.00 tot 16.00 uur drankjes geschonken en een heerlijke saté lunch verzorgd. Dit zodat eigenlijk iedereen een beetje winnaar werd. Als verassing verzorgde de oudste deelnemer ook nog eens voor een lekker toetje in de vorm van Advocaat met slagroom en een chocolade eitje.

Opgeven herenteam

Elke maand wordt er 2x op een zaterdag ochtend een wedstrijd gespeeld, deze bestaat uit 3 heren dubbel partijen. Alle wedstrijden per team samen worden in maximaal 3 uur gespeeld. Als er interesse is vanuit herenteams met minimaal 3 spelers, dan kunt u contact op nemen met De Leeuwerik in Zundert. Ook kunt u kijken op www.tenniscentrum.nu voor meer informatie. Hier ook een fotoverslag van de prijsuitreiking.[l]