Paaseieren zoeken
in Klein Zundert

KLEIN ZUNDERT - Dit jaar word de paaseierenverschieting van Gilde Sint Willibrordus alweer voor de 50e keer georganiseerd. Daarom zijn er diverse extra prijzen met de verschieting zelf te winnen, maar ook voor iedereen die nog op de basisschool zit is er een heerlijke prijs te winnen.

De paashaas is er vroeg bij want vanaf de zonsopgang van zaterdag 13 april liggen in de bebouwde kom van Klein Zundert 50 gouden eieren verstopt. Aan alle kinderen van Zundert om die te vinden. Alle eieren zullen in de openbare ruimte verstopt worden en liggen niet in de buurt van doorgaande wegen; de tuin van de buren hoef je dus niet om te spitten terwijl je aan het zoeken bent. Zoeken is op eigen risico dus vraag aan je ouders om mee te zoeken als je nog niet zelf op pad kan.

Alle gouden eieren die je hebt gevonden kun je vervolgens op zaterdag (tussen 16u en 22u) of zondag tussen 10u en 14u) omgewisseld worden voor een lekkere paas-verrassing in Café-Zaal Schuttershof, waar op dat moment de 50e editie van de Paaseieren-verschieting plaatsvindt, een goede reden om te kijken of een van je ouders ook een paar eieren bij elkaar kan schieten. [l]