AGENDA

Woensdag 10 april

Lezing over autisme

19:30 | Bibliotheek

Lezing over autisme op woensdag 10 april van 19.30-21.00 uur in Bibliotheek Rijsbergen, Koutershof 6 in Rijsbergen. Dit keer gaan On Tour Brigitte Korbij en Monique den Exter met een lezing over autisme. Autisme of ADHD is een diagnose waar veel mensen mee te maken krijgen in hun leven. Ofwel je hebt zelf de diagnose ofwel iemand in je omgeving. Spanningen, agressie en problemen stapelen zich op en je komt er niet meer uit. Problemen thuis, op je werk, financiƫle problemen, ruzies, het huishouden is een chaos. Tijdens de lezing zal ingegaan worden op de kenmerken van autisme en adhd en hoe er mee om te gaan. Er zullen tips en tricks voorbijkomen en alle vragen worden beantwoord. In het kader van de Media Ukkie Dagen 'Van speen tot game' wordt er tijdens de lezing specifiek aandacht besteed aan het omgaan met media. Toegang gratis. Graag aanmelden bij de bibliotheek (076-5961773).

Donderdag 11 april

Sam's kledinginzameling

13:00 | Vermeiren

De Sam's kledinginzameling, georganiseerd door D'n Vrouwenbond Wernhout, voor mensen in nood, is dit jaar op donderdag 11 april, tussen 13.00 uur en 20.00 uur. Bij Annemiek Vermeiren, Dahliastraat 18 in Wernhout. Alle oude en versleten kleding, lakens, huishoudtextiel en schoeisel, kan ingeleverd worden. Het is voor een goed doel.

Zaterdag 13 april

Palmpasen

15:30 | Dorpshuis

Kom je ook zaterdag 13 april om 15.30 uur naar het Dorpshuis in Rijsbergen? Het is dan Palmpasen. Het thema is "juichen" We gaan lekker zingen, een verhaal vertellen, kaarsjes opsteken. Voor de viering drinken we koffie en thee. De viering zal door John Jacobs worden verzorgd.