Inhuldiging pastoor Bielars Wernhout.
Inhuldiging pastoor Bielars Wernhout. niet bekend

Plekken van Plezier

ZUNDERT - Plekken van Plezier. Op zoek naar foto’s van de 117 cafés in Zundert.

De aanleg van de Napoleonsweg heeft in Zundert voor veel bedrijvigheid gezorgd. Cafés en herbergen schoten als paddenstoelen uit de grond. 117 adressen zijn op dit moment bij ons bekend. Voor de open monumentendag 2019 met het thema ‘plekken van plezier’ zijn wij op zoek naar oude én recentere foto’s van de talrijke cafés in de gemeente Zundert. De werkgroep OMD bestaat uit Heemkundekring “De Drie Heerlijkheden”, Stichting De Hooghe Heerlickheyt Wernhout, Museum de Weeghreyse en Stichting Boerendag.

Foto's of anekdotes
Hebt u interessante foto’s of anekdotes van uw favoriete Café bijvoorbeeld De Kempenbloem, De Brug, Buitenlust, De Valk, ’t Paaltje of een van die 112 andere cafés die de gemeente Zundert rijk was: Wij horen graag van u! De foto’s worden gescand, dus deze krijgt u zo snel mogelijk na het inscannen terug. U mag ze uiteraard ook zelf digitaal aanleveren in een hoge resolutie!

Zijn er tijdens uw huwelijksfeest, gouden bruiloft, 100 jarige verjaardag of 50 jarig jubileum van uw lidmaatschap bij de biljartclub of gewoon bij het uitgaan mooie plaatjes genomen waarbij ook nog iets van het interieur te herkennen is, of iets wat een mooi kijkje in de tijd geeft dan kunnen wij dit heel goed gebruiken!

De lijst met namen - die bij ons bekend zijn - is te bekijken op www.dedrieheerlijkheden.nl
Kent u nog andere adressen en namen? Wij horen graag van u! U kunt contact opnemen met toonvandenberg1306@hotmail.com. [l]