De Baroniesche Hengelaars jeugd activiteiten

BREDA - De activiteitencommissie organiseert de cursus 'hoe leer ik vissen' voor jeugdleden tot en met 13 jaar. De datum is zondag 19 mei.

Het theoriegedeelte is op het kantoor van De Baroniesche Hengelaars te Graaf Hendrik III Plein nr. 27. Deze is van 10.00 tot 11.00 uur, het praktijk gedeelte is van 11.00 uur tot 13.00 uur. Hengels nemen jullie zelf mee. Ook de spulletjes die je gebruikt met het vissen. Wij leggen jullie uit wat je beter niet en wel kunt doen. Aas en voer verzorgen wij, zelf moet je een goed humeur meenemen. Ouders zijn ook van harte welkom om hun kind bij te staan in hun hobby. De inschrijving activiteit stopt op maandag 13 mei. Je kunt inschrijven via onze website.

Link: http://dbhbreda.mijnhengelsportvereniging.nl/jeugd/jeugdcursus-hoe-leer-ik-vissen-2019.ht

Prinsvissen

Zondag 2 juni gaan wij tijdens het Prinsvissen kijken wie onze beste jeugdvisser van 2019 is. Al onze jeugdleden die jonger zijn dan 14 jaar kunnen gratis deelnemen. De wedstrijd wordt gevist: Locatie wordt nader bekend gemaakt. Het begint om 09.30 uur en eindigt om 11.30 uur, waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden in het kantoor van DBH aan de Graaf Hendrik III Plein nr. 27. Op onze website staat meer informatie en kun je inschrijven tot 26 mei door het formulier onderaan de pagina van het Prinsvissen in te sturen.

Link: http://dbhbreda.mijnhengelsportvereniging.nl/jeugd/prinsvissen.html

Jeugdkarperdag

BREDA - Op zondag 7 juli organiseren wij voor de jeugd een gezellige Jeugdkarperdag. Al onze jeugdleden van 8 t/m 16 jaar kunnen deelnemen. De dag begint om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur.

Aan de Waterdonken (Arduinstraat, Breda) gelegen in de Hoge Vucht is er ’s ochtends uitleg over het uitgooien en werpen met een werppijp en ’s middags gaan we lekker vissen. Tussendoor hebben lunch. De deelname aan deze dag is gratis en je kunt ook nog leuke prijzen winnen. Dus doe gezellig met ons mee !

Inschrijven is verplicht omdat er maximaal 15 jeugdleden kunnen deelnemen. In overleg mag je, als er ruimte voor is, ook een vriendje of vriendinnetje meebrengen.

Op onze website vind je aanvullende informatie vinden en kun je inschrijven. Doe dit wel voor 27 juni. Link:http://dbhbreda.mijnhengelsportvereniging.nl/jeugd/jeugdkarperdag.html[l]