Vrijwilliger worden bij St. Vakantie Voor Iedereen

RIJSBERGEN - Wil je in korte tijd veel mensen uit je omgeving ontmoeten Dat kan!! als je als vrijwilliger werkt bij St.Vakantie Voor Iedereen.

Wij zijn een stichting in Rijsbergen die met behulp van vrijwilligers oud papier verzamelt op het Kennedyplein. Met de opbrengst hiervan organiseren we 6-7 maal per jaar een activiteit voor onze leden. Ook gaan we 1 maal per 3 jaar een midweek op vakantie. Onze leden zijn mensen uit Rijsbergen met een lichamelijke of geestelijke beperking. De meesten mensen dragen onze stichting een warm hart toe. Dat kun je goed merken aan de vele brengers van het oud papier elke eerste zaterdag van de maand en de vrijdag daaraan voorafgaand. Om al dat oud papier te verzamelen, staan er vrijwilligers klaar op het Kennedyplein om een handje te helpen en te zorgen dat alles goed verloopt. Elke vrijwilliger doet dit 1 dagdeel per maand, dus ongeveer 4 uurtjes. In die uurtjes zie je heel wat mensen uit Rijsbergen komen en gaan. Er wordt een opmerking gemaakt, een kort praatje of een grapje en dat geeft best een leuke sfeer op het plein. Het is soms hard werken en soms is het even rustig, zodat je ook even tijd hebt voor de andere vrijwilligers om een praatje met elkaar te maken en een kopje koffie te drinken.
Lijkt het jou wel wat om ook in ons team mee te draaien en 1 dagdeel per maand te helpen dan kun je contact opnemen met Toos Slezak, 076-5962479. Het zou fijn als je ons team van vrijwilligers zou willen versterken. [l]