Bedevaart naar Beauraing

ZUNDERT - In juni vindt vanuit West-Brabant en Zeeland de jaarlijkse bedevaart plaats naar het kleine dorpje Beauraing, vlakbij Dinant, in de Belgische Ardennen.

Verzorgde bedevaart weekend van 22-23-24 juni en wordt begeleid door een arts, verpleegkundigen en vrijwilligers. Deze dagen worden doorgebracht in een gezellig samenzijn op het Heiligdom, op de plaats waar Maria in 1932 en 1933 meer dan 30 keer verscheen aan 5 kinderen. In Beauraing gaf Maria aan de kinderen een boodschap: ”Bouw een kapel en laat de mensen hier ter bedevaart komen. ”Maria, de Moeder met het Gouden Hart, geeft er een plaats aan iedereen. Het samenzijn is rondom een thema wat terugkomt in de diensten, ter ere van Maria. Daarnaast is er vooral tijd om elkaar te ontmoeten.

Dagbedevaart
Het vertrek is zondagochtend 23 juni vroeg. Er zijn meerdere opstapplaatsen in de regio. Onderweg in de bus wordt er gebeden en gezongen te ere van Maria tevens is er een tussenstop om een kopje koffie te drinken. Om 11.00 uur is er een hoogmis en ’s middags het lof met de indrukwekkende ziekenzegening.
Informatie kunt u inwinnen bij: Dhr. J. Goorden, tel: 06-23422801, 0165-563841 of website: www:bedevaartbeauraing.nl [l]