MTB tocht 2018.
MTB tocht 2018. swaz

5 mei MTB tocht in Klein Zundert

ZUNDERT - Zondag 5 mei is het weer zover. De jaarlijkse MTB tocht vanuit SWAZ georganiseerd bij De Moerse Bossen. Ook dit jaar is net als vorig jaar als goed doel bestemd Ride for Life team-Alpe d'HuZes 2019. Zij gaan op 6 juni op de berg Alpe d'Huez met 8 fietsers en 2 wandelaars de strijd aan tegen de ziekte kanker.

Door de organisatie van deze tocht hopen we weer een mooi bedrag aan hun actie bij te kunnen schrijven en nodigen u daarom graag uit voor deelname aan deze tocht.

De start kan vanaf 8.00 uur bij De Moerse Bossen voor diverse ritten. De lengte is 15, 25, 35 of 45 kilometer. De laatste inschrijftijd ligt omstreeks 10.00 uur. De routes zijn goed uitgepijld en voorzien van rustpunten onderweg. De weersverwachtingen zien er ideaal uit om op deze feestelijke dag als 5 mei eens lekker gezond door de mooie omgeving van Zundert te biken! Natuurlijk zorgen we na de tocht weer voor een lekkere kom soep. Dus graag tot ziens bij de Moerse Bossen op 5 mei, MTB tocht t.b.v. Alpe d'HuZesteam Ride for Life team.[l]