Nat fietsweekend RTC Zundert

ZUNDERT - We vallen dit jaar van het ene uiterste in het andere wat betreft de weersomstandigheden. Vorig weekend nog prachtig weer en dit weekend veel regen wat van invloed was op de deelname aan het dubbele fietsprogramma.

Zo waren er op zaterdag, Koningsdag, maar zes leden welke zich meldden voor het afwerken van het programma. De A en B groep hebben samen met drie man een ronde gereden via Achtmaal, Nieuwmoer, Achterbroek, Kalmthout, Kalmthoutse Heide, Huijbergen, Wouwse Plantage, Nispen en Schijf. De C groep heeft ook met drie man ongeveer dezelfde route gereden.

Opgemerkt moet worden dat op zaterdag er vijf leden van de A groep een versie gereden hebben van Luik-Bastenaken-Luik.

Op zondag was het iets drukker maar duidelijk waren er nog velen die er niet verkozen om een nat pak te gaan halen. Zo waren er van de A groep maar vijf man welke een rit gereden hebben rondom Baarle Nassau.

De B groep was iets beter vertegenwoordigd met acht man. Hun rit verliep via Rucphen, Zegge, Halderberge, Stampersgat naar Dinteloord waar een koffiestop werd gehouden. Hierna via Gastels Veer, Roosendaal, Nispen, Horendonk en Lange Schouw terug naar huis.

De C groep heeft met vijf man hun zondagse rit gereden.

Programma

Voor zondag heeft de A groep een rit voorzien naar Nieuw Vossemeer en de B groep fietst naar Ravels-Eel. Let op vertrek voor de A en de B groep om 08.00 uur! De C groep vertrekt nu om 08.30 uur.[l]