VVR loopt tegen nederlaag aan

RIJSBERGEN - Op zondag 28 april stond de thuiswedstrijd tegen Schijf op het programma.

Binnen 1 minuut krijgt VVR de eerste kans van de wedstrijd als Yoran langs zijn tegenstander snelt over de achterlijn en de bal terug legt op Joris, die zijn schot tot corner geblokt ziet worden. Hierna ontstaat een wedstrijd met veel strijd en duels op het middenveld die veelal door Schijf gewonnen worden, maar met weinig goed voetbal en kansen. Hierbij zijn de beste kansen voor Schijf. Zoals voor de rust een aanval van Schijf ertoe leidt dat een middenvelder vrij voor keeper Bram verschijnt, maar de bal te gehaast over het doel schiet. In de tegenaanval wordt Robert bereikt in de 16-meter van Schijf. Hij weet zijn tegenstander uit te kappen, maar zijn schot wordt door de keeper van Schijf met de voeten tot corner verwerkt. Dat leidt tot een ruststand van 0-0.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, waarbij VVR iets beter in de wedstrijd lijkt te zitten.Vanaf de aftrap kan Yoran een actie inzetten tot in de 16-meter van Schijf, maar zijn voorzet wordt tot corner verwerkt. Hierna 2 score-mogelijkheden voor Schijf, die niets opleveren. Daarna een tegenaanval van VVR waarbij Gilberto sterk aan de bal is en Yoran met een steekbal de 16-meter van Schijf in stuurt. Zijn schot gaat echter ruim over het doel. In de 69e minuut wordt een diepe bal van Simon door Robert voor het doel gekopt. Joris controleert de bal met de borst en schiet de bal vanuit de draai rakelings voorlangs het doel van Schijf. Na 72 minuten wordt Joris de diepte ingestuurd en lijkt de bal te ver voor zich uit te spelen. Hij blijft echter goed aan de bal en weet uiteindelijk vanaf de punt van de 16-meter in de korte hoek te schieten waar de keeper van Schijf redding brengt.In de 74e minuut valt een corner voor Schijf ver bij de tweede paal. De bal wordt opnieuw ingebracht, waarna Bram flink wordt gehinderd in het 5-meter gebied en de bal op 11-meter voor de voeten van een Schijf-speler valt. Deze schiet echter slap naast het doel. Na 81 minuten een hoge bal van Schijf in de 16-meter van VVR. Bram lijkt de bal te kunnen pakken, maar wordt geblokt door een Schijf-speler, waardoor hij de bal moet lossen. Deze valt hierna voor de voeten van één van spitsen welke simpel binnen kan schieten. De scheidsrechter ziet er geen overtreding in en keurt het doelpunt goed, 0-1.

Het slotoffensief levert niets meer op voor VVR, waardoor tegen een 0-1 nederlaag aan wordt gelopen.