Activiteiten programma KBO Zundert

ZUNDERT - De komende weken staan we als senioren voor de overgang van het voorjaar naar de zomer. Zit het weer mee dan lijkt de zomer aangebroken, hebben we enkele donkere en natte dagen dan lijkt het erop of de winter nog niet voorbij is. De mensen worden door het weer beïnvloed, bij zonneschijn is men vriendelijk en vrolijk, bij slecht weer is dat net even anders.

Voor de senioren geeft dit vaak een extra gevoel dat men veel zelf in kleine kring of in eenzaamheid moet verwerken. Het voorjaar en de zomer is ook de tijd van de verandering in onze vereniging. We gaan meer van binnen naar buiten en krijgen meer energie om de dingen te doen die op onze lijstjes staan. We zijn meer buiten en ontmoeten meer mensen om ons heen en maken gemakkelijker een praatje. Kortom het leven voelt aangenamer.
Het activiteitenprogramma is weer goed gevuld de komende periode aan u de keuze om mee te doen.

Afgesloten en komende activiteiten

Wandelen: Het wandelseizoen is afgelopen maandag afgesloten met een korte tocht en een gezellige afsluiting. Wij danken onze wandelcoach Cees Bruijns voor de bijzondere tochten en feliciteren hem met zijn 80e verjaardag.

Sjoelen: Het sjoelseizoen is voorbij. De laatste middag werd aangenaam en gezellig afgesloten. Ook hier een woord van dank voor de leiding van Hilde Frijters.

Koersballen: Iedere dinsdagmiddag is er koersballen in de Willaert, start om 13.45 u. Voor informatie belt u Addy Crist, tel.06-52690920.

Fietsen: Het fietsseizoen start op maandag 13 mei, start om 13.30 u, vanaf het Poteindplein bij de Boerenbond. Als het slecht weer is schuift de tocht op naar de eerstkomende woensdag. Voor vragen bel onze leider Jac. Hereijgers 076-5974417.

Bingo: Maandag 6 mei is er een gezellige bingo in het Wapen van Zundert, start 13.30 u. Deze bingo is voor iedereen vrij toegankelijk. De prijzen zijn gekocht en samengesteld door Toos Cockx en Riet Daems, hiervoor onze hartelijke dank. Onder leiding van onze voorzitter Andre Huijbregts doen wij ons uiterste best om er een fijne middag van te maken.

Bedevaart naar Zegge: Op 15 mei is een dag dat vele senioren naar Zegge gaan. Dit is een bedevaart met traditie die ook in onze tijd als aangenaam en vol sfeer ervaren wordt. Vele senioren uit onze streek ontmoeten elkaar op deze dag en plaats. Wij zullen voor de liefhebbers gezamenlijk met de fiets hier naar toe rijden. U kunt ook op eigen gelegenheid met de auto rijden. Verdere informatie zoals tijdstip van vertrek zullen wij vermelden in de nieuwsbrief van mei 2019.

Neem ook eens deel

Is uw leeftijd en uw geboortejaar zodanig dat u zou kunnen denken hier hoor ik ook bij, maar ik ben nog geen senior, dat komt pas over een paar jaar, dan nodigen wij u uit om eens deel te nemen aan een van onze activiteiten en of wordt lid van KBO Zundert.[l]