Stevige wind bij tochten RTC Zundert

ZUNDERT - De vooruitzichten voor afgelopen zondag waren weer niet zo goed. Fris en nat werd er voorspeld. Gelukkig bleven we van het laatste gespaard. De toch wel stevige wind zorgde er voor dat we slechts een verdwaalde regendruppel hebben gevoeld maar meer ook niet.

De A groep was op 2 fronten vertegenwoordigd n.l. 3 man hebben deelgenomen aan de veldtoertocht vanaf De Moerse Bossen en 6 man hebben de eigen clubrit gereden naar Nieuw Vossemeer. Deze bestemming werd bereikt via Achtmaal, Horendonk, Nispen, Wouwse Tol en Halsteren. In Nieuw Vossemeer hebben ze een nieuw koffieadres gevonden. Na de pauze ging het via Steenbergen, Roosendaal, Nispen, Schijf weer terug naar huis.

De B groep heeft een rit gereden naar Ravels-Eel. Met 11 man ging het via Meerseldreef, Meerle, Ulicoten, Baarle Nassau en Weelde naar de koffiestop. Hierna is er via Weelde, Poppel, Alphen, Chaam, Galder, Rijsbergen en Klein Zundert koers gezet naar huis.

De C groep heeft met 4 man hun rit afgewerkt welke liep via Rijsbergen, Galder en Ulvenhout naar Meerseldreef voor de koffiepauze en daarna terug naar huis via Galder, Rijsbergen en Etten Leur.

Programma
Voor zondag vermeld het programma voor de A groep een rit naar Drimmelen en voor de B groep naar Steenbergen-Moerstraten.

Vertrek voor beide groepen om 08.00 uur. De C groep vertrekt om 08.30 uur. [l]