Fietstocht Kom in de kooi

RIJSBERGEN - Vogelvereniging De Vogelvriend uit Rijsbergen organiseert zondag 19 mei de fietstocht Kom in de kooi.. De club bestaat dit jaar 60 jaar en ruim de helft daarvan staat deze klassieker al op de jaarkalender. Een tocht van 25 km over verharde wegen die zowel voor jong als oud geschikt is. Zeker ook voor jonge gezinnen die hun kroost eens willen wijzen op de mooie natuur rondom Rijsbergen en Zundert.

Afwisseling is er genoeg want er worden vier adressen bezocht die iets te vertellen hebben over hun tuin of hun huisdieren, over hun volière of een ander hobby die ze er op na houden. Dus ook een stukje educatie ontbreekt er niet aan. Een eenvoudige vragenlijst over de tocht zorgt voor het sportieve quizelement waarmee een prijsje kan worden gewonnen.

Zowel het inschrijven als de start en de finish van Kom in de kooi zijn bij café Marktzicht, St Bavostaat 62, Rijsbergen. Er kan tussen 13.00 uur en 14.00 uur gestart worden. Deelname is gratis. Iedereen is van harte welkom. De Vogelvriend hoopt op een massale opkomst. Graag tot a.s. zondag de 19e!

Spullen gezocht voor rommelmarkt

Als u bruikbare spullen gaat opruimen, huisraad, willen wij ze graag bij u thuis komen ophalen. Dit voor onze rommelmarkt tijdens de Boerendag. Wij zijn er blij mee. Echter geen zware meubelen, het moet met de hand te dragen zijn. Bel gerust naar 06-12939986 of naar 06-28783980. Wij zijn er u erkentelijk voor.[l]