Hytec Red Neck puller. FOTO ERWINNET
Hytec Red Neck puller. FOTO ERWINNET erwinnet

Stuivezands spektakel in aantocht

ZUNDERT - Over amper twee weken staat de Nederlandse top van de machines van de NTTO weer opgesteld aan de Stuivezandseweg. Dit betekent dat we met rasse schreden 18 mei naderen. De dag dat buurtschap Stuivezand samen met de NTTO haar jaarlijkse wedstrijd organiseert.

Stuivezand dat kleine stukje Zundert dat rap bekendheid kreeg in 2018 bij de Nederlandse pullers. Na vele jaren afwezigheid van de NTTO bracht een klein clubje deze organisatie weer terug naar Zundert. En met succes. De mensen kwamen massaal naar het technisch geweld met een leuke afterparty. De NTTO was dik tevreden en ook de buurtschap was content.
In 2019 zijn er al weer wat verbeteringen gerealiseerd. Ook is er gewerkt aan de verbetering van de kleibaan. Dit om ook op 18 mei weer een grandioze afsluiter te kunnen garanderen.

Tractoren
Naast de standaard en supersport machine's zullen er toch ook weer diverse tractoren uit de eredivisie van de NTTO komen. Allereerst natuurlijk Richard Dams met Dams Rooster uit de Prostocks grand national klasse. Maar ook de nummer 2 uit Oud Gastel, de Hytec Red Neck van Arjan Braspenning uit de grand national klasse zal aanpikken. Maar na verwachting nog meer geweld uit deze klasse, want ook de nummer 1 uit Oud Gastel zal naar alle verwachting komen. Dus zoals we verwachten zou het zo maar kunnen zijn dat we vanuit die hoogste klasse 4 à 5 demo rijders krijgen. Dit maakt een grandioze afsluiter op deze wedstrijddag.
Vanaf 15.00 uur zullen op de 2 banen aan de Stuivezandseweg volop acties te aan schouwen zijn. Omstreeks de klok rondom 21.30 uur zullen ook de DJ's Willem en Stravox de tent weer proberen op zijn kop te zetten tot in de late uurtjes.
Natuurlijk hebben onze eigen Zundertse DJ's Zolav en Franky Dux dit al gedaan op vrijdagavond 17 mei. De avond waarop iedereen nog even lekker uit zijn of haar dak kan gaan op de muziek uit de jaren 90 en 00! Maar niet getreurd ook DJ Maurice zal op vrijdagavond de tent laten trillen met zijn feestmuziek voor jong en oud.
Het weekend van 17 en 18 mei is dus gevuld met spanning, sensatie, sfeer en ambiance. Wie wil hier nu niet bij zijn? Stichting trekkertrek Zundert en de NTTO heten u graag van harte welkom. [l]