Bijeenkomst Café Brein in Zundert

ZUNDERT - Op 23 mei is het weer de vierde donderdag van de maand. Dan vindt er zoals gebruikelijk een bijeenkomst van Café Brein plaats in Brasserie Proeftijd (voorheen De Roskam) aan de Molenstraat. Het begint om 15.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

De initiatiefgroep van Café Brein nodigt graag mensen met een NAH, Niet Aangeboren Hersenletsel, uit om de bijeenkomsten op de vierde donderdag van iedere maand bij te wonen. Ook mantelzorgers, familieleden en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Bezoekers krijgen in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer de gelegenheid om ervaringen met elkaar te delen. En dat levert steeds het beeld op dat de doelstelling van de initiatiefgroep wordt bereikt. Dat mensen met een NAH nader kennis kunnen maken met elkaar en door de uitwisseling van hun ervaringen leren van elkaar.

Vorige bijeenkomst

Tijdens de vorige bijeenkomst eind april heeft de initiatiefgroep het plan gerealiseerd dat iedereen gezamenlijk het yogacentrum in De Loods aan de Luitertweg in Klein Zundert kon bezoeken. Het centrum was sfeervol met kaarslicht ingericht en bood een warm welkom. Adrie Jochems van De Loods gaf iedereen de gelegenheid om deel te nemen aan een aantal yoga-oefeningen. Adrie legde daarbij steeds eerst uit wat de oefening betekent voor het lichaam en de geest. Na de oefeningen die indruk wekten, hebben we nog de mooie tuinen om het centrum bezocht waar o.a. een aantal paarden, pony’s en alpaca’s dankbaar waren voor het voedsel dat we hen uit de hand konden geven.

Komende bijeenkomst

De komende bijeenkomst op 23 mei is een reguliere bijeenkomst zonder speciale activiteiten (sprekers of gasten). De mensen met NAH zijn er gewoon weer een paar uurtjes bijeen, met en voor elkaar. Zoals altijd is de toegang gratis. Het eerste kopje koffie of thee wordt door de initiatiefgroep aangeboden. Café Brein is een Burgerinitiatief dat wordt ondersteund door de gemeente Zundert.[l]