RTC Zundert clubritten verlopen voorspoedig

ZUNDERT - Het was zondag Moederdag en voor al onze groepen liepen de wekelijkse clubritten voorspoedig zodat iedereen op tijd thuis kon zijn om deze dag te vieren.

De A groep heeft met 11 mannen en 1 vrouw de traditionele clubrit naar Drimmelen gereden. Via Etten Leur, Zevenbergen, Moerdijk en Lage Zwaluwe werd de pauzeplaats bereikt. Terug naar huis ging het via Hooge Zwaluwe, Wagenberg, Prinsenbeek, Etten-Leur en Klein Zundert.

Bij de B groep ontbraken enkele vaste gezichten en zij zijn met 9 man op pad gegaan om via Achtmaal, Horendonk, Nispen, Wouwse Tol, Halsteren, Kladde en Steenbergen de koffiestop in het buitengebied tussen Steenbergen en Moerstraten te bereiken. Na de pauze ging het via Roosendaal, Nispen, Horendonk en Schijf weer huiswaarts.

Dan de C groep zij hebben met 8 man een rit gereden welke hen via de Kalmthoutse Heide naar de koffiestop in Essen Hoek voerde. Na de pauze via Nispen, Horendonk en Schijf naar huis.

Programma

Voor zondag a.s. vermeld het programma voor de A groep een rit naar Hooge Mierde en voor de B groep is de bestemming Woensdrecht Vertrek voor deze beide groepen is 08.00 uur vanaf De Valk in Wernhout waar de C groep dan weer om 08.30 uur vertrekt.[l]