Kunstroute Zundert aankomend weekend van start

ZUNDERT - Kunstroute Zundert 2018 in het aankomend weekend van 18 en 19 mei. Tijdens Kunstroute Zundert stellen beeldend kunstenaars (alle disciplines en zowel amateurs als (semi-) professionelen) uit de gemeente Zundert hun atelier open voor het publiek. Dit jaar doen er maar liefst 27 kunstenaars op 18 verschillende locaties mee.

Vorig jaar was de introductie van de Publieksprijs een groot succes. Beeldend kunstenaar Debbie Nijland uit Klein Zundert was winnares en bepaalde het thema 'Schokkend' voor de gezamenlijke expositie die gehouden wordt in het Van Goghhuis in Zundert. Dit is tevens het startpunt van de Kunstroute en hier kunt u ook de uitgebreide brochure met informatie over de deelnemende kunstenaars en een gedetailleerde route/fietskaart en ophalen, en wederom uw stem uitbrengen op uw favoriete kunstwerk voor De Publieksprijs 2019.

Officiƫle opening door burgemeester

De opening wordt vrijdagavond 17 mei om 19.00 verricht door (waarnemend) burgemeester Leny Poppe-de Loof in het Van Goghhuis aan de Markt 26 te Zundert. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

27 kunstenaars op 18 locaties

Kunstroute Zundert wordt ieder jaar in het derde weekend van mei gehouden. Zaterdag en zondag zijn alle locaties tussen 11.00 en 17.00 geheel gratis te bezoeken. Kunstroute Zundert wordt georganiseerd door Stichting Beeldend Centrum Zundert.

Op Facebook. https.//www.facebook.com/kunstroutezundert; Op Instagram. https.//www.instagram.com/kunstroutezundert; e-mail secretariaat. kunstroutezundert@hotmail.nl.[l]