Geloofsfeest 2018: kinderen kijken naar een voorstelling van Matthijs & Henkie.
Geloofsfeest 2018: kinderen kijken naar een voorstelling van Matthijs & Henkie. J. Wouters

Op reis met Petrus en Paulus

ROOSENDAAL - Alle kinderen tussen 7 en 12 jaar uit West-Brabant en Zeeland zijn van harte uitgenodigd voor het Geloofsfeest op 29 juni 2019 in Roosendaal. Ook als je niet gelovig of katholiek bent, ben je van harte welkom!

Deze keer gaat het Geloofsfeest over de Heilige Petrus en Paulus. Zonder auto, brommer of vliegtuig hebben ze geweldige afstanden afgelegd om overal over Jezus te vertellen. Op 29 juni gaan we met ze mee op avontuur!

Eerst kijken we naar de gloednieuwe voorstelling ‘Rotsvast’ van Matthijs & Henkie, over de vriendschap tussen Petrus en Jezus. Daarna moet je je spullen goed inpakken, want we gaan net zo’n reis maken als Petrus en Paulus hebben gedaan: eten bij het kampvuur, een boot maken om de Middellandse Zee over te kunnen steken, een kerk bouwen en Jezus ontmoeten. We sluiten af met een feestelijke Eucharistieviering.

De dag begint om 9.30 uur en eindigt rond 15.00 uur. Locatie is de feesttent in de tuin van de Onze Lieve Vrouwekerk, Kade 23 in Roosendaal. De toegang is 5 euro per deelnemer & begeleider. Vergeet niet om een lunchpakketje mee te nemen, wij zorgen voor koffie en limonade. Info en opgave: www.gezinengeloof.nl/feest

Het geloofsfeest voor kinderen is een initiatief van het Sint Franciscuscentrum, het vormingscentrum van het bisdom van Breda, en verschillende parochies uit het bisdom.[l]