Start 10 km Van Goghloop Zundert 2018.
Start 10 km Van Goghloop Zundert 2018. Charles van Campenhout

Van Goghloop Zundert en Van Goghwandeling komen er weer aan

ZUNDERT - Ben jij nog niet ingeschreven? Schrijf je nu in via onze site: http://www.vangoghloopzundert.nl/.

Ook kan er op 1 juni vanaf 15 uur ingeschreven worden, tot een half uur voor de start van het onderdeel waaraan jij meedoet, in Cultuur Centrum Zundert, Molenstraat 5 in Zundert. Het is gezellig als jij er bij bent. Er kan ingeschreven worden voor de kinderloop, 2.5 km, 5 km en 10 km. Start Locatie: Markt in Zundert

Unieke actie voor de jeugd

Wij stimuleren de jeugd om te bewegen met een unieke actie! Scholen, verenigingen of stichtingen die minimaal 20 kinderen tegelijk voor-inschrijven voor de kinderlopen, mogen gratis meedoen. Neem hiervoor contact op met het secretariaat via secretariaat@vangoghloopzundert.nl.

Vraag dus de juf of meester op school, of de leid(st)er bij je vereniging om 20 kinderen te stimuleren om mee te doen aan de Van Goghloop Zundert, en de deelname van deze kinderen is gratis!

Er zijn dit jaar ook weer bekers voor de snelste 3 kinderen van elke categorie. Ook worden er leuke prijzen verloot onder alle kinderen die zich via de site hebben voor-ingeschreven.

Zunderts kampioenschap

Ook dit jaar: het 'Zunderts kampioenschap'. Alle Zundertse deelnemers aan de 5 km en 10 km dingen mee naar een mooie prijs en natuurlijk de eer om kampioen van Zundert te zijn. De snelste vrouw en man op de 5 km en 10 km gaan er met de winst vandoor!

Tussensprint

Ook hebben wij iets nieuws voor de Van Goghloop Zundert bij deze 5 km: Tussensprint 5 km. Dit is uniek voor een hardloopwedstrijd: wij belonen een tussensprint. Dit betekent dat de persoon die als eerste bij het eerste rondje van de 5 km (van de twee) over de finish komt, een bonus krijgt. Deze persoon moet uiteraard wel finishen voor de 5 km. Ook zijn we benieuwd of het parcoursrecord van de 5 km dit jaar verbroken gaat worden.

Mindervalide sporters

Mindervalide sporters zijn van harte welkom. Sport is voor iedereen en sport verbroedert. Dit jaar hebben we een prijsuitreiking voor de eerste drie mindervalide sporters bij de 2,5 km, 5 km en 10 km. Verder krijgt elke mindervalide deelnemer een drinkbidon.

Jubileumeditie

Voor de 11e keer wordt dit jaar de Van Goghwandeling georganiseerd, ook op zaterdag 1 juni. De afstanden zijn 30 km, 15 km en 10 km. Alle routes zullen volledig uitgepijld zijn. Vertrek vanaf Proeftijd, Molenstraat 1 in Zundert. Voor info over de vertrektijden: kijk op onze site: http://www.vangoghloopzundert.nl/vangoghwandeling/[l]