Avondvierdaagse Rijsbergen met (deels) nieuwe routes

RIJSBERGEN - Van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni zal wederom de avondvierdaagse plaatsvinden door de mooie omgeving van Rijsbergen. Dit jaar zijn de routes deels gewijzigd zodat de wandelaars langs prachtige plekken komen in Rijsbergen waarvan men waarschijnlijk het bestaan niet eens weet!

De wandelaars kunnen kiezen uit een route van 5-10-15 kilometer. Het vertrek is steeds vanaf het dorphuis Amarant, Leijkakkerplein vanaf 18.30 tot 19.00 uur.

Op vrijdagavond is er een muzikale intocht voor de wandelaars en worden de medailles uitgereikt. Tevens is er voor de Sint Bavoschool een wisselbeker beschikbaar voor de groep waarvan de meeste leerlingen de avondvierdaagse hebben uitgelopen.

Vanaf heden kan er ingeschreven worden bij Eugène Roks Fiets & Service St. Bavostraat 40. Daarnaast kan men ook inschrijven bij Ria Huijbregts het Boske 19 tot dinsdag 4 juni. Hierna is het nog alleen mogelijk om op de avond zelf bij het dorpshuis Amarant in te schrijven. De kinderen van de Sint Bavoschool krijgen eind mei de gelegenheid om zich in te schrijven via de school. Wij hopen op een grote opkomst van zowel jong als oud en mooi weer![l]