Volop actie bij Moerse Boys

Laatste training jeugd

Het onderhoud van het B-veld is ingepland op 27 mei a.s. Dat betekent dat er vanaf die datum geen trainingen meer plaatsvinden. De laatste trainingsdag voor onze jeugdteams is hierdoor op donderdag 23 mei.

Afhalen bestelde clubkleding

Donderdagavond 23 mei bestaat de mogelijkheid om de bestelde clubkleding af te halen in de bestuurskamer van Moerse Boys tussen 19.00 en 22.00 uur. Het betreft met name diegenen die kleding besteld hebben met initialen. Degenen die 11 mei hun kleding niet afgehaald hebben kunnen dit alsnog doen op 23 mei.

Vriendinnenavond

Vrijdag 24 mei organiseert Moerse Boys een leuke en sportieve vriendinnenavond van 18.00 tot 19.30 uur. De meiden maken d.m.v. een leuke voetbaltraining kennis met meidenvoetbal en onze vereniging. Alle meiden van 5 t/m 13 jaar zijn welkom. Momenteel heeft Moerse Boys 4 meidenteams en 3 damesteams, dus we hebben in elke leeftijdscategorie een team waar je in kan voetballen! Heb je zin om mee te doen, kom dan in sportkleding om 18.00 uur naar sportpark “De Akkermolen”. Voor vragen kun je bellen met Marij 5972107.

Jungle: de laatste thuiswedstrijd

Het einde van het competitie seizoen is weer in zicht en zoals ieder jaar vieren we dat weer met een thema feest! Dit jaar is het thema: ‘Jungle’. Neem allemaal je gekste opblaasdieren mee en trek je zomerse outfit aan! Voor de jongste jeugd is er een springkussen aanwezig en bij goed weer kun je ook je zwembroek gebruiken. Hopelijk zien we weer zoveel mogelijk mensen op zondag 26 mei, om 14.30 uur tijdens de laatste competitiewedstrijd van ons vlaggenschip!

Kaderfeest

Inmiddels hebben alle kaderleden via mail of post een uitnodiging ontvangen voor ons jaarlijkse kaderfeest op woensdag 29 mei. Deze avond willen wij iedereen bedanken die zich dit seizoen vrijwillig heeft ingezet voor Moerse Boys. Iedereen wordt tussen 18.00-18.30 uur verwacht in de kantine van ons sportpark. Rond 18.30-19.00 uur zullen we beginnen met een hapje eten, waarna het avondprogramma start. Vanuit de activiteitencommissie wordt jullie gevraagd om per koppel dat op het kaderfeest komt iets mee te nemen. Kijk thuis in de kast, in de garage of op zolder en snuffel naar iets echt leuks, maar wat je wel kwijt kan. Breng dat mee. Mochten er toch mensen zijn die deze uitnodiging niet hebben ontvangen, dan kun je hierover een mailtje sturen naar info@moerseboys.nl

Jeugdkader vergadering

Op 3 juni is de laatste vergadering van seizoen 2018/2019 voor het jeugdkader (trainers/leiders/commissies). De vergadering start om 20.30u in de kantine van Moerse Boys. Iedereen ontvang nog een uitnodiging via e-mail. Naast een terugblik kijken we ook vooruit naar het nieuwe seizoen. Traditioneel zullen we afsluiten om per leeftijdsgroep de voorlopige indeling voor het nieuwe seizoen met elkaar door te nemen. Deze zal na de vergadering verder uitgewerkt worden door de jeugdcoördinatoren. Mocht je agendapunten hebben, mail die dan voor 29 mei door aan jeugdcommissie@moerseboys.nl.

Keepersclinic en jeugdclinic

Afgelopen weken zijn zowel de keepersclinic als de jeugdclinic weer gehouden. Beiden zijn weer een enorm, groot succes geworden. Groots was de opkomst en zeker de beleving. Dankzij onze huisfotograaf kunt u van beide activiteiten een schitterend fotoverslag bekijken op onze website: www.moerseboys.nl. [l]