Stichting Welzijn Zundert organiseert diabetes challenge

ZUNDERT - Momenteel organiseert Stichting Welzijn Zundert een project in samenwerking met de gemeente Zundert, nl. buurtsport coach. We doen mee aan de diabetes challenge, waarbij het uitgangspunt is dat iedereen mee kan doen. Het is dus niet alleen voor personen met diabetes.

Er wordt op dinsdagmiddag gewandeld van 14.00 uur tot 15.00 uur. De afstand wordt door de groep zelf bepaald. het startpunt is steeds de hoofdingang van de Welborg in Zundert Bezoek ook eens de website van de Stichting Welzijn Zundert: www.swzundert.nl
U vind daar de verschillende dienstverlening die wij voor u kunnen regelen. Denk daarbij aan onze reguliere activiteiten zoals bijvoorbeeld het bezoek aan de huiskamers in de diverse kernen van de gemeente,mantelzorgondersteuning, maar ook het vinden van oplossingen wanneer u zich eenzaam voelt.

Info
We organiseren regelmatig activiteiten voor de inwoners van de gemeente Zundert. Voor informatie en het aanmelden voor activiteiten kunt u terecht op ons bezoek adres de Welborg 4 of telefonisch via 076-5972200. U bent van harte welkom.
Ons kantoor is op alle werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar. Het kantoor van de Stichting Welzijn Zundert is op 30 mei (Hemelvaartsdag) en 31 mei en 2e pinksterdag 10 juni gesloten. Op andere dagen staan wij graag voor u klaar.