Heerlijk bewegen in het bos. FOTO TREES EGGENKAMP
Heerlijk bewegen in het bos. FOTO TREES EGGENKAMP Trees Eggenkamp

Activiteiten voor weeskinderen in Zambia

RIJSBERGEN - Op zaterdag 29 juni organiseert de Stichting Steun de Weeskinderen in Zambezi weer een blote voeten/tai chi workshop om geld in te zamelen voor scholing voor weeskinderen in Zambezi.

Andreas Maurer leert je veilig te wandelen op blote voeten. Hij rent al jaren op blote voeten en minimaal schoeisel. Het doel is om zonder blessures efficiënter te bewegen. Dat kan dus ook blote voeten maar is niet het doel van ChiRunning en ChiWalking. We maken natuurlijk een wandeling door de Pannenhoef. Dat mag dus mét of zonder schoenen.
Lian de Weert zal een Tai Chi-Qigong workshop geven en zal zij een korte uitleg geven. Daarna kun je ervaren hoe het is de Tai Chi bewegingen te maken in de bossen.
Verzamelen op zaterdag 29 juni om 11.30 uur bij de parkeerplaats “De Bak”aan de Zundertseweg/Ettensebaan van het Pannenhoef. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan de weeskinderen in Zambezi. Andreas en Lian zullen de workshop gratis geven.

Inschrijven
Bij Trees Eggenkamp: treeseggenkamp@hotmail.com, 076-5031979 of 06-13991784 of via de website: www.steunaanzambezi.nl. Bij aanmelden graag vermelden: naam, adres en aantal personen.
Informatie over Stichting Steun de Weeskinderen in Zambezi vind je op: www.steunaanzambezi.nl en facebook Stichting Steun de Weeskinderen in Zambezi. [l]