VVR Jeugdtoernooi

RIJSBERGEN - Ook in 2019 is er weer een jeugdtoernooi bij VVR. Dit toernooi wordt dit jaar maar liefst voor de 47e keer georganiseerd en zal komend weekend (7, 8 en 9 juni) plaats gaan vinden.

De toernooicommissie is er wederom in geslaagd om dit jaar een groot aantal teams van circa 100! naar Sportpark De Laguiten te krijgen om deel te nemen aan ons toernooi. Dit zijn teams uit de regio maar ook buiten de regio. Zelfs is er een internationaal tintje aangezien ook onze zuiderburen weer met een paar teams zijn vertegenwoordigd.

Volop medewerking

Natuurlijk kan een toernooi niet worden gehouden zonder medewerking van een grote groep mensen welke wij bij deze alvast bij voorbaat willen bedanken.

De sponsors: welke er voor zorgen dat we ook de middelen hebben om een toernooi te kunnen organiseren.

De scheidsrechters die zorgen dat alles volgens de regels verloopt: Voor de Meiden MO13, MO17 op vrijdag, jongens JO13 en JO15 jeugd op zondag worden deze ingevuld door de meer ervaren leidsmannen/vrouwen. Voor de jongste jeugd op zaterdag worden deze ingevuld door spelers van de selectie, Dames VVR, overige senioren elftallen en natuurlijk ook door een aantal 'oud' gediende. Op deze dag is er ook een onderlinge strijd voor de felbegeerde en zeer prestigieuze Peter van Bedaf scheidsrechter van het toernooi bokaal.

De mensen van de EHBO: mocht er pijntjes zijn dan staan zij paraat om deze te behandelen/verhelpen.

Het keuken en barpersoneel: Die ervoor zorgen dat de inwendige mens niets tekort komt.
Het bestuur: waar wij alle medewerking van krijgen.

Programma

Nog even voor alle duidelijkheid een overzichtje van wie en wanneer er gespeeld gaat worden: Vrijdagavond 7 juni: Meiden O13 en O17; Zaterdagmorgen 8 juni: JO7, JO8, JO9 en MO9; Zaterdagmiddag 8 juni: JO10, JO11 en MO11; Zondagmorgen 9 juni: JO13; Zondagmiddag 9 juni: JO15.

Zoals u ziet hebben we weer een overvol programma. Natuurlijk hopen wij u (vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes en/of zusjes) op één of meerdere van deze dagen tegen te komen en samen even te kunnen genieten van een lekker potje voetbal.