Vorig jaar werden de jeu de boulesbanen bij het Nonnekeshof geopend. FOTO PETER HOUTEPEN
Vorig jaar werden de jeu de boulesbanen bij het Nonnekeshof geopend. FOTO PETER HOUTEPEN Foto: Peter Houtepen

Gebruik jeu de boules banen bij Nonnekeshof

ZUNDERT - Vorig jaar heeft de Bewonerscommissie Nonnekeshof door middel van sponsoring twee fraaie jeu de boules banen aan laten leggen. Het is altijd de bedoeling geweest dat naast de bewoners van Nonnekeshof deze banen gebruikt kunnen worden door iedereen die belangstelling heeft voor het jeu de boulesspel.

Onze bewoners maken gebruik van de banen op dinsdagmiddag en donderdagavond.

Heeft u als persoon of als groep belangstelling om te gaan jeu de boulen laat het ons weten. Als persoon kunt u zich aansluiten bij een bestaande groep. Als groep kunt u in overleg uw eigen dag en tijdstip uitkiezen om te spelen.

Aan gebruik van de banen zijn voor u geen kosten verbonden, alle materialen zoals ballen, meetlinten e.d. zijn gratis beschikbaar.

Voor verdere informatie ben u altijd welkom op het Pluspunt Nonnekeshof 5, om onder het genot van een kopje koffie verdere afspraken te maken. De koffie staat klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Op onze speeltijden dinsdagmiddag en donderdagavond bent u eveneens welkom. Verder is de heer Cor Monden gaarne bereid u alle informatie te verschaffen. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 06 27396936.

Jeu de boules is een gezellig spel en bevordert sociale contacten, ga deelnemen! [l]