Wernhout 2 pakt promotie naar 2e klasse

WERNHOUT - Op maandag 10 juni stond er voor Wernhout 2 de wedstrijd op het programma tegen Sprundel 2. Deze wedstrijd staat op het programma voor de promotie naar de 2e klasse. Omdat deze wedstrijd als halve finale was aangekondigd, kreeg we deze week echter de melding van de KNVB dat de winnaar van deze wedstrijd zou promoveren naar de 2e klasse, waardoor deze wedstrijd ineens van groot belang was.

Om 12.00 uur werd deze wedstrijd aangevangen onder grote publieke belangstelling zowel van Wernhout als Sprundel zijde. In het begin wat aftasten en voor beide teams enkele kansen, waarna Wernhout toch de meerdere werd van Sprundel. Helaas resulteerde dat echter nog niet in doelpunten voor de rust zo dat we met een 0-0 stand de rust in gingen.

Na de thee gelijk een aanval van Wernhout 2, waarna Karel vanaf de 16 meter op goal schoot en de bal verdween links in de hoek buiten bereik van de keeper, 1-0. Hierna weer het betere spel van Wernhout en na 60 minuten werd een speler van Sprundel van het veld gestuurd, waardoor Wernhout in overtal kwam. Hierna volgde al snel de 2-0 en 3-0 van Dion waarna Michel het slotakkoord gaf 4-0. Hierna floot de scheidsrechter af waarna er een klein feestje was bij Wernhout vanwege de behaalde promotie naar de 2e klasse.