Komende activiteiten KBO Klein-Zundert

ZUNDERT - Ook al is het al bijna zomer en vele mensen naar buiten willen zijn er nog volop momenten waar je op een leuke en aangename manier met elkaar kunt samenzijn. Dit samenzijn maakt deel uit van onze sociale contacten en is een prettige manier om wat anders te doen. KBO Klein Zundert doet er dan ook zo veel mogelijk aan om deze activiteiten zo goed en aangenaam mogelijk te maken. Met onze eigen accommodatie hebben we daar voordeel van omdat we het proberen zo laagdrempelig mogelijk te maken en zo veel als we kunnen te variƫren.

Het eerste op de agenda staat weer de maandelijkse bingo middag met deze keer de dubbele aankondiging omdat in juli de ONS niet verschijnt. Op 6 juni en 4 juli bingo in Levenslust, aanvang zoals altijd 13.30 uur. Heb je iemand uit je omgeving die graag mee wil komen dan is dat geen probleem.

Op 13 juni gaan we terug in de tijd en hebben we Ad Rooms uitgenodigd voor een lezing over het rijke roomse leven. Ad heeft vele jaren de wekelijkse rubrieken in enkele dagbladen verzorgd over dit onderwerp, waar we ook veel over gesproken hebben. Mogelijk kan Ad ons nog anekdotes vertellen die we niet kenden of nog nooit van gehoord hebben. We gaan ervan uit dat dit onderwerp zeker de moeite waard is om te presenteren, zeker ook uit de vele reacties die in loop der jaren zijn binnengekomen hierover. In de pauze zorgen we voor versterking van de inwendige mens en daarna sluiten we af met het nodige amusement. De aanvang van deze middag is 13.30 uur ook in Levenslust.

Evenals vorig jaar gaan we weer iets doen met gerechten en hebben we Francien uitgenodigd om toelichting te geven op hetgeen zij allemaal heeft bereid. Zij zorgt voor vijf verschillen hapjes en de recepten krijg je na afloop mee. Deze middag is uiteraard zeer geschikt voor de dames maar ook de heren zijn welkom. Iets lekkers gaat er altijd wel in. Voor deze bijeenkomst is aanmelden noodzakelijk i.v.m. de beperkte capaciteit van de kok. Aanmelden kan tot 17 juni bij Piet Kustermans tel 06-27299317 of eerder als het maximale aantal deelnemers is gehaald. Aanvang 13.30 uur in Levenslust.[l]