Boerendart Zundert op 7 juli

ZUNDERT - Buurtschap Veldstraat organiseert voor het 17e jaar de Open Zundertse Boerendart! Zoals u gewend bent zal het evenement ook dit jaar weer op de eerste zondag van juli plaatsvinden van 9.30 tot ongeveer 18.30 uur op het CLTV terrein in Zundert.


Boerendart is een uitdagend spel dat sportiviteit, behendigheid en gezelligheid combineert. De deelnemers nemen het tegen elkaar op door met een hooivork in een grote roos te gooien welke bevestigd is op hooibalen. Het team dat aan het einde van de dag de meeste wedstrijden heeft gewonnen wint de felbegeerde wisselbeker!

We willen er dit jaar, net als de voorgaande jaren, weer een sportieve maar vooral gezellige dag van maken. De voorbereidingen draaien op volle toeren en de inschrijvingen stromen binnen. Ook als u zelf niet meedoet met het spel is het erg gezellig om te komen kijken en lekker wat te drinken op ons terras. Iedereen kan het boerendarten vrijblijvend proberen op de goede doelenbaan. Voor €1 mag iedereen hier gooien en de opbrengst gaat naar een goed doel. Zo kan iedereen zelf ervaren hoe leuk het spel is en hiermee ook nog een goed doel steunen. De kinderen kunnen zichzelf prima vermaken in de kinderhoek met onder andere een eigen kinderboerendartbaan, een zandbak en een luchtkussen.

Voor meer informatie, foto’s en om uzelf op te geven (teams van minimaal 3 personen) kunt u terecht op www.boerendart.nl

Tot ziens op zondag 7 juli op het CLTV terrein in Zundert bij de Boerendart! [l]