Samen Sterk Springselectie A springt naar het podium

RIJSBERGEN - Op zaterdag 8 juni vond in Bergen op zoom de Nederlandse Kampioenschappen groepsspringen op ABC niveau plaats. Succesvol voor de Springselectie A van Samen Sterk Rijsbergen, die hieraan deel nam met 1 team, één team in de categorie Dames Junioren C.

Het team dat uitkwam in de categorie Dames Junioren C bestond uit: Debby, Jannie, Floor, Ilse, Jitske, Floortje, Marije en Myrthe. Al om 8:15 uur waren zij aanwezig in Bergen op zoom om te beginnen aan de wedstrijd. De meiden zijn gestart op het onderdeel plank pegasus. Op dit onderdeel behaalde ze een derde plaats en zaten ze hier maar 5 tiende verschil van een tweede plaats. Het volgende onderdeel waar de meiden hun sprongen mochten laten zien was de airtrack. Op dit onderdeel hadden de meiden 16 tegenstanders en zijn ze op een vijftiende plaats geëindigd. Het volgende onderdeel was minitrampoline pegasus. Op dit onderdeel hadden ze zelfs 20 tegenstanders en hebben de meiden mooie sprongen neergezet. Ze zijn hier tot een elfde plaats gekomen. Het laatste onderdeel was minitrampoline en hier hadden ze zelfs 21 tegenstanders. Ze hebben enorm hun best gedaan en zijn op een zesde plaats geëindigd.

Een aantal meiden van dit team zitten er nog maar één jaar op en hebben enorm veel vooruitgang gemaakt! Alle meiden hebben dit jaar heel hard getraind en we zijn super trots hoe ze dit allemaal gedaan hebben! [l]