Het Charles Mee d'n Bolle Kaant Toernooi van ZHC komt er weer aan

ZUNDERT - In het weekend van 6 en 7 juli organiseert de Zundertse Hockey Club het jaarlijkse Charles Mee d`n Bolle Kaant Toernooi. Dit jaar op zaterdag 6 juli voor de volwassenen en kinderen vanaf de middelbare school en op 7 juli is het toernooi speciaal bedoeld voor kinderen van de basisschool.

Met een team van zes vrienden en vriendinnen kun je op zaterdag 6 juli een gezellige hockeydag beleven. We beginnen om 12.30 uur en rond 23.00 uur sluiten wij het feestje af. Tijdens het toernooi zorgen wij voor voldoende snacks en eten. Als je geen hockeystick hebt is dit geen probleem, bij ZHC zijn er genoeg aanwezig. Wel moet je zelf zorgen voor kunstgras-schoenen (of stevige gymschoenen), scheenbeschermers en een bitje (verkrijgbaar bij ZHC aan de bar).

7 juli

Voor de kinderen van de basisschool is de opzet van het toernooi iets anders. De junioren spelen namelijk op zondag. Daarnaast kun je op verschillende manieren aanmelden, namelijk je geeft jezelf individueel op of je schrijft jezelf in als team met een aantal (hockey)teamgenoten of andere vrienden/vriendinnen.

Als je je als team opgeeft, dan bestaat een team met deelnemers uit groep 3 en 4 uit maximaal 5 spelers en voor deelnemers uit groep 5 t/m 8 bestaat een team uit maximaal 8 spelers. Je verzint een leuke en originele naam en outfit en, indien nodig, zorgt ZHC voor een begeleider op de dag zelf. Het toernooi begint om 11.00 uur en zal om ongeveer 16.00 uur zijn afgelopen.[l]