Afonso met de zingende mannen. FOTO SANDRA SMITS
Afonso met de zingende mannen. FOTO SANDRA SMITS Sandra Smits

Mannendag RTC Rijsbergen

RIJSBERGEN - Vrijdag 14 juni was het alweer de 8e Mannen Tennis dag bij RTC, die het duo John en Heico organiseren. Het thema was dit jaar H-H-H: zoiets van Holland Heineken House of Holandse Heetste Hits, in ieder geval muziek van Hollandse zangers, zangeressen, bandjes de hele dag door.

Zestig mannen kwamen een heren dubbel toernooitje tennissen om de felbegeerde wisselschaal te winnen. Met iets wat motregen bij de eerste wedstrijden werd het al snel warm en zonnig. De heren kwamen niets te kort, want zes bardames verzorgden het eten en drinken tot in de puntjes en het bier vloeide natuurlijk rijkelijk met zestig mannen. Rond 16.00 uur was er een gastoptreden van zanger/ enterainer Alfonso (één van de juryleden van het Rtl4 Talenten programma All Together Now). Alfonso vermaakte de mannen die ook prima met hem meezongen, spontaan gingen dansen en er waren volop polonaises. Kortom een geweldig feestje op het zonnige RTC terras.

Na het optreden volgde de prijsuitreiking van de Mannendag Wisselschaal. Deze keer waren Ron Nouws en Jeroen Baremans de winnaars. Daarna hebben we genoten van een heerlijk diner en bleven we nog een aantal uren afteren. Tot volgend jaar op de 9e Mannendag![l]